donderdag 6 oktober 2011

Gegrilde Vijg met Griekse Yoghurt, Honing en Granola

Een lekker vier-uurtje (of ontbijt, of dessert, of gelijk wanneer je maar trek hebt).


Gegrilde/geroosterde vijg met Griekse yoghurt met honing and granola als garnituur.

Ingrediƫnten (voor 1 persoon)
- een verse vijg
- Griekse yoghurt (zoveel als je wenst)
- honing
- granola (of een ander soort ontbijtgranen)

Werkwijze
Verwarm de grill (of oven) (lage stand).
Was de vijg en snij hem overlangs.
Boter de grill een beetje in met plantaardige olie. Leg de vijg met de binnenkant op de grill en doe dit voor 3-4 minuutjes.
Serveer de gegrilde vijg op een dessert bord, kwak er een hoeveelheid Griekse yoghurt op en tussen. Werk af met wat honing en besprenkel met wat granola.

Smakelijk!


Eenvoudig... Gezond... Lekker!

Probeer het eens!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten